Keittiöremonttien rautainen ja luotettava ammattilainen

Prolive Remonttipalvelut

Prolive Oy on vuonna 2013 perustettu remonttialan yritys, joka on erikoistunut keittiöremontteihin. Toiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu. Tarjoamme kokonaisvaltaiset keittiöremontit kalusteasennuksista laatoituksiin yli 10 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Toteutamme asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan räätälöidyt ratkaisut alusta loppuun saakka avaimet käteen -periaatteella. Palvelemme sekä yritys- että yksityisasiakkaita.

...
img
1

Teemme keittiöunelmistasi totta

Jokainen asiakas on meille tärkeä, sen takia tarjoamme räätälöityjä palveluita asiakkaiden tarpeita, toiveita ja mahdollisuuksia huomioon ottaen. Kartoitamme yhdessä asiakkaan tarpeet ja autamme parhaan ratkaisun löytämisessä.

2

Keittiöremontti helposti

Keittiö on kodin sydän, mutta sen remontointi on usein niitä kodin isoimpia remontteja. Meidän ammattitaitoisten asentajamme avulla keittiöremontti sujuu helposti ja huolettomasti. Huolehdimme keittiöremonttisi puolestasi alusta loppuun saakka.

3

Arvostamme laatua

Arvostamme työssämme korkeaa laatua ja siksi käytämmekin kaikissa remonteissa vain tarkkaan valittuja, korkealaatuisia ja ammattitasoisia työvälineitä. Parasta työssämme on nähdä tyytyväinen asiakas ja onnistunut lopputulos.