Yhdessä voimme toteuttaa unelmienne remontin!

Palvelut

Tarjoamme kokonaisvaltaiset keittiöremontit kalusteasennuksista laatoituksiin vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Toimialueenamme on pääkaupunkiseutu. Meiltä saat yksilöllisen toteutuksen alusta loppuun saakka avaimet käteen -periaatteella. Tutustu lisää palveluihimme!

Keittiöasennukset

Meillä on laaja ja vankka asiantuntemus keittiön asennuksissa. Suoritamme vaativammatkin keittiöremontit alusta loppuun ammattitaidolla.

Laatoitus

Toteutamme laatoituksia alusta loppuun saakka. Oikeat työkalut ja huolellisuus takaavat edustavan ja hyvän lopputuloksen. Laatta on hyvä, kova ja pitkäkestoinen pinnoitemateriaali. Laattojen käyttöalueet ovat laajentuneet märkätiloista kaikkiin kodintiloihin. Nykyään laattoilla pinnoitetaan asuinhuoneiden lattioita, parvekkeita, seiniä, takkoja ja ulkoseiniä.

Lattioiden asennus

Asennamme kaikki laminaatit ja parketit merkistä tai ostopaikasta riippumatta. Lattiamateriaalien asennuksessa kannattaa luottaa ammattilaiseen. Voit luottaa siihen, että lattian asennustyöt tehdään hyvää rakennustapaa noudattaen ja sovitusti.

Pohja-, tasoite- ja pintatyöt

Tasoitustyö on hyvin tärkeä työvaihe pintaremontissa. Tasoitustyö muodostaa pohjapinnan, jota pitää tehdä huolellisesti.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on verovähennys, jonka yksityishenkilö voi saada kotona teetetyistä kotitalous- tai hoitotöistä sekä asunnon ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustöistä.